Sparren met een "advocaat van de duivel"

Als jij jezelf, een opvatting of plan wilt toetsen kan jouw coach de "advocaat van de duivel" voor je zijn. Iemand, die kritische vragen stelt en op- en aanmerkingen maakt vanuit een zo negatief mogelijk standpunt. Dit alles met de bedoeling om te kijken wat er overeind blijft, maar ook wat er onderuit gaat van hetgeen jij wilt toetsen. Het is ook een goede manier om je sterke en zwakke punten in discussiëren tegen te komen en daarin te groeien. Het prettige daarbij is dat je absoluut veilig bent: een goede coach heeft en houdt respect voor je (anders gaat hij niet met je in zee) en zal niets tegen je gebruiken. Ook kan je rekenen op geheimhouding van het besprokene.

 

MentalUpdate kan jouw goede coach en "advocaat van de duivel" zijn. Biedt veiligheid, respect en ondersteuning tijdens dit proces.

 

Welke namen ook gegeven zouden kunnen worden aan de door Herman ter Waarbeek toegepaste werkvormen en methodieken: personal coach, mental coach, therapie, relatietherapie, gesprekstherapie, gestalttherapie, video-gestalttherapie, Goodfield-therapie, lichaamsgerichtetherapie, hypnotherapie, regressietherapie, bio-energetica, traumaverwerkende therapie of psychotherapie...

 

Zijn heel eigen op jouw functioneren gerichte persoonlijkheid-ontwikkeling, bevat al deze elementen die jou in staat stellen een ontdekkingsreis, een grensverleggend avontuur te ondergaan dat een positieve invloed heeft op jouw kwaliteit van leven en werken; jij krijgt een betere relatie met jezelf en de wereld om je heen.

 

 

Benieuwd wat MentalUpdate voor jou kan betekenen? Maak dan vrijblijvend een afspraak en kies zélf datum en tijd.