mentalupdate persoonlijk

Mijn relatie met mijzelf veranderen

De belangrijkste relatie in je leven is die met jezelf. Deze bepaalt hoe gelukkig je bent en hoe je omgaat met de wereld om je heen. Zich herhalende conflicten met anderen zijn vaak het gevolg van jouw eigen onopgeloste innerlijke conflicten. Ben je niet tevreden met je leven en voel je je ongelukkig? Als je ontdekt welk aandeel je daar zelf in hebt, kan dat je op weg helpen. Die ontdekking is vaak het begin van verandering. Alles wat je doet tegen je natuurlijke aard en persoonlijkheid in, kun je veranderen.

MentalUpdate helpt je beslissingen te nemen die weer passen bij je persoonlijkheid. Het resultaat is dat jij een completer, sterker en gelukkiger mens wordt. Zie MentalUpdate daarom als een soort relatietherapie: het helpt je de relatie met jezelf te verbeteren. Als jij dat wil, is Herman ter Waarbeek voor jou dé mental of personal coach.

 

Welke namen ook gegeven zouden kunnen worden aan de door Herman ter Waarbeek toegepaste werkvormen en methodieken: personal coach, mental coach, therapie, relatietherapie, gesprekstherapie, gestalttherapie, video-gestalttherapie, Goodfield-therapie, lichaamsgerichtetherapie, hypnotherapie, regressietherapie, bio-energetica, traumaverwerkende therapie of psychotherapie...

 

Zijn heel eigen op jouw functioneren gerichte persoonlijkheid-ontwikkeling, bevat al deze elementen die jou in staat stellen een ontdekkingsreis, een grensverleggend avontuur te ondergaan dat een positieve invloed heeft op jouw kwaliteit van leven en werken; jij krijgt een betere relatie met jezelf en de wereld om je heen. 

 

 

Benieuwd wat MentalUpdate voor jou kan betekenen? Maak dan vrijblijvend een afspraak en kies zélf datum en tijd.