mentalupdate persoonlijk

Innerlijke dilemma’s oplossen

MentalUpdate helpt je systematisch zoeken naar onopgeloste dilemma's die een rol spelen in jouw ontevredenheid over je leven. De therapie geeft antwoord op de vraag welke ingesleten patronen jou ongelukkig maken. Welke beslissingen neem jij (onbewust) keer op keer terwijl ze niet bij je passen? MentalUpdate stelt je in staat al dan niet vergeten dilemma's onder ogen te zien.

Problemen die je rationeel niet kunt oplossen, hebben een diepgewortelde emotionele oorsprong. Het zijn vaak dilemma's met een eigen gevoelsmatige waarheid en werkelijkheid. Ga je de confrontatie hiermee aan, dan kunnen ratio en emotie - hoofd en hart - samen een oplossing vinden en patronen doorbreken.

 

Welke namen ook gegeven zouden kunnen worden aan de door Herman ter Waarbeek toegepaste werkvormen en methodieken: personal coach, mental coach, therapie, relatietherapie, gesprekstherapie, gestalttherapie, video-gestalttherapie, Goodfield-therapie, lichaamsgerichtetherapie, hypnotherapie, regressietherapie, bio-energetica, traumaverwerkende therapie of psychotherapie...

 

Zijn heel eigen op jouw functioneren gerichte persoonlijkheid-ontwikkeling, bevat al deze elementen die jou in staat stellen een ontdekkingsreis, een grensverleggend avontuur te ondergaan dat een positieve invloed heeft op jouw kwaliteit van leven en werken; jij krijgt een betere relatie met jezelf en de wereld om je heen.

 

 

Benieuwd wat MentalUpdate voor jou kan betekenen? Maak dan vrijblijvend een afspraak en kies zélf datum en tijd.