mentalupdate relatie

Mijzelf kunnen zijn bij anderen

Naast de relatie met jezelf, is die met anderen van onschatbare waarde. Gelukkig zijn met jezelf is deel van een groter geheel. Partner, familie, vrienden of collega's: iedereen met wie jij een goede relatie hebt of krijgt, maakt je leven completer.

 

Als dat lastig voor je is kan MentalUpdate je helpen bij wat er mis gaat. Wat staat er in de weg de "verbinding" met anderen te maken? Als dat onderliggende angsten, nare ervaringen of teleurstellingen zijn, kan jij je daar bewust van worden en ze overwinnen. Dan houden ze je niet langer tegen en kan jij je verder openstellen voor de wereld om je heen.

 

Relatietherapie bij MentalUpdate helpt oorzaken van contact belemmerende patronen aan te pakken. Dat opent de weg, met respect voor jezelf en de ander, om je te kunnen toevertrouwen áls jij dat wilt en zóals jij dat wilt. Je ontwikkelt eigenwaarde, de som van zelfvertrouwen en zelfrespect. Daarmee kan jij jezelf zijn, ook in relatie met anderen. Als jij het wil, is Herman ter Waarbeek in Amersfoort voor jou of jullie, dé Mental of Personal Coach.

 

Welke namen ook gegeven zouden kunnen worden aan de door Herman ter Waarbeek toegepaste werkvormen en methodieken: personal coach, mental coach, therapie, relatietherapie, gesprekstherapie, gestalttherapie, video-gestalttherapie, Goodfield-therapie, lichaamsgerichtetherapie, hypnotherapie, regressietherapie, bio-energetica, traumaverwerkende therapie of psychotherapie...

 

Zijn heel eigen op jouw functioneren gerichte persoonlijkheid-ontwikkeling, bevat al deze elementen die jou in staat stellen een ontdekkingsreis, een grensverleggend avontuur te ondergaan dat een positieve invloed heeft op jouw kwaliteit van leven en werken; jij krijgt een betere relatie met jezelf en de wereld om je heen. 

 

 

Benieuwd wat MentalUpdate voor jou kan betekenen? Maak dan vrijblijvend een afspraak en kies zélf datum en tijd.