mentalupdate relatie

Intimiteit en een een ziels-verbindende relatie

Niet ieder van ons is opgegroeid in de weldadige veilige omgeving van elkaar innig liefhebbende ouders. Kinderen kijken en luisteren met open hart en ziel. Zij voelen feilloos aan hoe hun ouders met elkaar omgaan. Wat je als ontvankelijk kind registreert, speelt een rol als je zelf relaties krijgt en is mede van invloed op hoe je zelf vader of moeder zal zijn voor jouw kinderen.

 

Bijvoorbeeld: als in je ouderlijk huis een tekort was aan intimiteit, dan bemoeilijkt jou dat in je latere leven je eigen innerlijke verlangen daarnaar tot vervulling te brengen.

 

MentalUpdate maakt inzichtelijk welke invloeden uit jullie verleden op cruciale momenten geactiveerd worden. Hoe deze onbewust ingebracht worden in jullie relatie en hoe ze op elkaar inwerken. Maar vooral: hoe ze opgeheven kunnen worden zodat je weer met hart en ziel kan kijken en luisteren als dat kind. De volwassene in je kan leren daar evenwichtig mee om te gaan en ervaren dat het je leven verrijkt. Met intimiteit tot gevolg. Het begin van een ziels-verbindende relatie.

 

Welke namen ook gegeven zouden kunnen worden aan de door Herman ter Waarbeek toegepaste werkvormen en methodieken: personal coach, mental coach, therapie, relatietherapie, gesprekstherapie, gestalttherapie, video-gestalttherapie, Goodfield-therapie, lichaamsgerichtetherapie, hypnotherapie, regressietherapie, bio-energetica, traumaverwerkende therapie of psychotherapie...

 

Zijn heel eigen op jouw functioneren gerichte persoonlijkheid-ontwikkeling, bevat al deze elementen die jou in staat stellen een ontdekkingsreis, een grensverleggend avontuur te ondergaan dat een positieve invloed heeft op jouw kwaliteit van leven en werken; jij krijgt een betere relatie met jezelf en de wereld om je heen. 

 

 

Benieuwd wat MentalUpdate voor jou kan betekenen? Maak dan vrijblijvend een afspraak en kies zélf datum en tijd.