Mijn visie verbreden en verdiepen

Jij hebt een beeld van jezelf, hoe de wereld in elkaar zit en hoe je daar het best mee om kan gaan. Een visie op hoe alles is en zou kunnen zijn. Met jou en deze wereld. Het kenmerkende van blinde vlekken is dat je ze niet ziet. Zo is het ook met de begrensdheid van je visie. Je ziet niet op welke ideeën je niet komt. Wel voel je de frustratie als je je realiseert: dit moet simpel op te lossen zijn, maar ik zie het niet!

 

Je visie verbreden is leren kijken buiten de kaders die zich onbewust gevormd hebben.
Dat kan alleen als je aanneemt dát die kaders er zijn. Want alleen dan stel je je er voor open dat er meer te zien is dan je ziet.

 

Je verdiept je visie door, nadat je al meer bent gaan zien, er van uit te gaan dat er nóg meer te zien is. Jij leert je zelf beperkingen te verkleinen en capaciteiten te vergroten. Daarmee haal je het beste uit jezelf, voor ieder moment, altijd en overal.

 

MentalUpdate kan je enthousiaste partner, je coach zijn, bij het oefenen van dit basis principe. 

Als jij het wil, is Herman ter Waarbeek in Amersfoort voor jou dé Mental of Personal Coach.

 

Welke namen ook gegeven zouden kunnen worden aan de door Herman ter Waarbeek toegepaste werkvormen en methodieken: personal coach, mental coach, therapie, relatietherapie, gesprekstherapie, gestalttherapie, video-gestalttherapie, Goodfield-therapie, lichaamsgerichtetherapie, hypnotherapie, regressietherapie, bio-energetica, traumaverwerkende therapie of psychotherapie...

 

Zijn heel eigen op jouw functioneren gerichte persoonlijkheid-ontwikkeling, bevat al deze elementen die jou in staat stellen een ontdekkingsreis, een grensverleggend avontuur te ondergaan dat een positieve invloed heeft op jouw kwaliteit van leven en werken; jij krijgt een betere relatie met jezelf en de wereld om je heen.

 

 

Benieuwd wat MentalUpdate voor jou kan betekenen? Maak dan vrijblijvend een afspraak en kies zélf datum en tijd.