Werk

Mijn talenten leren kennen en benutten

Doorgaans gaat er meer tijd zitten in werk dan dat we ter beschikking hebben voor onszelf. Dan kun je maar beter een beetje houden van je werk. Dat lukt beter als je niet alleen werkt omdat het moet. Het is fijn als je jezelf kwijt kan in je werk en het jou iets teruggeeft dat je niet zou willen missen. Belangrijk daarbij is dat er een wisselwerking kan zijn tussen jouw talenten en het werk dat je doet. Wordt daarin voorzien dan is werk onderdeel van jouw zelfverwerkelijking. Ontbreekt het daaraan dan zal je met minder plezier of zelfs tegenzin je werk doen.

 

MentalUpdate kan je helpen er achter te komen wat jouw talenten zijn. Helpt je zicht te krijgen in jouw persoonlijke interesses en ambities. Dat maakt het mogelijk innerlijke drijfveren te benutten. Daardoor ga je beter functioneren en wordt de balans tussen wat werken van je vergt en aan je teruggeeft evenwichtiger. Als jij het wil, is Herman ter Waarbeek in Amersfoort voor jou dé Mental of Personal Coach.

 

Welke namen ook gegeven zouden kunnen worden aan de door Herman ter Waarbeek toegepaste werkvormen en methodieken: personal coach, mental coach, therapie, relatietherapie, gesprekstherapie, gestalttherapie, video-gestalttherapie, Goodfield-therapie, lichaamsgerichtetherapie, hypnotherapie, regressietherapie, bio-energetica, traumaverwerkende therapie of psychotherapie...

 

Zijn heel eigen op jouw functioneren gerichte persoonlijkheid-ontwikkeling, bevat al deze elementen die jou in staat stellen een ontdekkingsreis, een grensverleggend avontuur te ondergaan dat een positieve invloed heeft op jouw kwaliteit van leven en werken; jij krijgt een betere relatie met jezelf en de wereld om je heen. 

 

 

Benieuwd wat MentalUpdate voor jou kan betekenen? Maak dan vrijblijvend een afspraak en kies zélf datum en tijd.