mentalupdate persoonlijk

Goed voor mijzelf zorgen

Veel mensen hebben een loyaliteitsprobleem. Niet naar anderen toe, maar naar zichzelf. Ze zorgen beter voor anderen dan voor zichzelf. Ze zeggen ja tegen anderen en nee tegen zichzelf. Ze komen wel voor anderen op, maar niet voor zichzelf. Zolang jij jezelf geen plek durft te geven in deze wereld, ontneem je jouw eigen bestaansrecht. Als jouw eigen voelen, willen en denken ondergeschikt is aan dat van anderen, wordt het onmogelijk goed voor jezelf te zorgen.

Speel jij een rol om aardig gevonden te worden, dan kom je bedrogen uit. Altijd. Je krijgt minder terug dan je verwacht. Je krijgt minder ruimte dan je wilt hebben. Je maakt je, vaak zonder dat te weten, afhankelijk van jouw omgeving. Alleen als je het gevoel hebt dat ook jij er toe doet en er bij hoort, kun je op een evenwichtige manier omgaan met loyaliteit. Tussen anderen en jezelf.

 

Assertiviteit is geen trucje dat je kunt aanleren. MentalUpdate helpt je het van nature gegeven gevoel terug te krijgen dat je ertoe doet. Dat het goed is je uit te spreken en voor jezelf op te komen. Te ontdekken dat mensen meer van je houden als je hen in staat stelt jou te leren kennen. Inclusief al jouw grenzen, verlangens en eigenaardigheden.

 

Welke namen ook gegeven zouden kunnen worden aan de door Herman ter Waarbeek toegepaste werkvormen en methodieken: personal coach, mental coach, therapie, relatietherapie, gesprekstherapie, gestalttherapie, video-gestalttherapie, Goodfield-therapie, lichaamsgerichtetherapie, hypnotherapie, regressietherapie, bio-energetica, traumaverwerkende therapie of psychotherapie...

 

Zijn heel eigen op jouw functioneren gerichte persoonlijkheid-ontwikkeling, bevat al deze elementen die jou in staat stellen een ontdekkingsreis, een grensverleggend avontuur te ondergaan dat een positieve invloed heeft op jouw kwaliteit van leven en werken; jij krijgt een betere relatie met jezelf en de wereld om je heen.

 

 

Benieuwd wat MentalUpdate voor jou kan betekenen? Maak dan vrijblijvend een afspraak en kies zélf datum en tijd.