Werk

Belemmerende factoren ontdekken en daarvan loskomen

Als je in je werk goed functioneert komt dat doordat je weet om te gaan met de kennis en kunde die je in je hebt. Je kunt hen daardoor adequaat gebruiken in situaties die zich voordoen.

 

Die ruimte innemen kan alleen als je er op vertrouwt dat je inbreng van toegevoegde waarde zal zijn en het goed is om daarmee voor de dag te komen. Je eigen verwachtingen bepalen hoe je gedrag zal zijn. Hieraan kan je herkennen of en hoe vaak je je eigen belemmerende factor bent.

 

Het negatief voelen en denken over je inbreng en de reactie die je daarop verwacht, kan een patroon zijn dat je al jaren met je meedraagt. Mogelijk heb je het toegepast in relatie met mensen die als ze dat wisten, je inbreng graag hadden gekregen.

 

MentalUpdate heeft veel ervaring in het scheppen van voorwaarden die het jou mogelijk maken belemmerende factoren te ontdekken en er van los te komen.

 

Welke namen ook gegeven zouden kunnen worden aan de door Herman ter Waarbeek toegepaste werkvormen en methodieken: personal coach, mental coach, therapie, relatietherapie, gesprekstherapie, gestalttherapie, video-gestalttherapie, Goodfield-therapie, lichaamsgerichtetherapie, hypnotherapie, regressietherapie, bio-energetica, traumaverwerkende therapie of psychotherapie...

 

Zijn heel eigen op jouw functioneren gerichte persoonlijkheid-ontwikkeling, bevat al deze elementen die jou in staat stellen een ontdekkingsreis, een grensverleggend avontuur te ondergaan dat een positieve invloed heeft op jouw kwaliteit van leven en werken; jij krijgt een betere relatie met jezelf en de wereld om je heen. 

 

 

Benieuwd wat MentalUpdate voor jou kan betekenen? Maak dan vrijblijvend een afspraak en kies zélf datum en tijd.