Creatieve keuzes maken die leiden tot oplossingen

Je maakt honderden keuzes per dag. Bewuste en onbewuste, rationele en gevoelsmatige of een combinatie daarvan. Interessant is of daar ook creativiteit bij betrokken is, want die stelt je in staat niet alleen tot goede, maar ook tot originele oplossingen te komen.

 

Hoe laat jij je raken? Merendeels rationeel of emotioneel? Om creatief te zijn is het belangrijk dat hoofd én hart pro-actief zijn. Alleen dan kunnen ze elkaar aanvullen en samen reageren op een probleem. In dat geval zal de oplossing niet eenzijdig maar creatief, evenwichtig en dus adequater kunnen zijn.

 

MentalUpdate helpt je graag bij het proces je creativiteit meer te kunt betrekken bij het nemen van beslissingen. In de oplossingen die daar uit voortkomen zal je persoonlijkheid zich duidelijker manifesteren.

 

Welke namen ook gegeven zouden kunnen worden aan de door Herman ter Waarbeek toegepaste werkvormen en methodieken: personal coach, mental coach, therapie, relatietherapie, gesprekstherapie, gestalttherapie, video-gestalttherapie, Goodfield-therapie, lichaamsgerichtetherapie, hypnotherapie, regressietherapie, bio-energetica, traumaverwerkende therapie of psychotherapie...

 

Zijn heel eigen op jouw functioneren gerichte persoonlijkheid-ontwikkeling, bevat al deze elementen die jou in staat stellen een ontdekkingsreis, een grensverleggend avontuur te ondergaan dat een positieve invloed heeft op jouw kwaliteit van leven en werken; jij krijgt een betere relatie met jezelf en de wereld om je heen.

 

 

Benieuwd wat MentalUpdate voor jou kan betekenen? Maak dan vrijblijvend een afspraak en kies zélf datum en tijd.