Werk

Mijzelf zijn in mijn professionele beroepsuitoefening

Jij bent iemand en in je werk vervul je een functie. Hoe veraf of dichtbij sta jij ten opzichte van wie je echt bent in het uitoefenen van je professie? Hoe meer afstand er is tussen beide, des te minder inbreng heeft jouw persoonlijkheid in je professionele beroepsuitoefening. Werken ze samen, dan ben je completer, beschik je over meer creativiteit en empathie.

 

MentalUpdate kan je helpen ze met elkaar in verbinding te brengen en samen te laten werken. Dat maakt je menselijker, werkt stress verminderend en ontspant je fysiek. De evenwichtigheid die dit tot gevolg heeft wordt wellicht door je omgeving opgemerkt. Je kan als naturel ervaren worden en merken dat dit respect afdwingt.

 

Welke namen ook gegeven zouden kunnen worden aan de door Herman ter Waarbeek toegepaste werkvormen en methodieken: personal coach, mental coach, therapie, relatietherapie, gesprekstherapie, gestalttherapie, video-gestalttherapie, Goodfield-therapie, lichaamsgerichtetherapie, hypnotherapie, regressietherapie, bio-energetica, traumaverwerkende therapie of psychotherapie...

 

Zijn heel eigen op jouw functioneren gerichte persoonlijkheid-ontwikkeling, bevat al deze elementen die jou in staat stellen een ontdekkingsreis, een grensverleggend avontuur te ondergaan dat een positieve invloed heeft op jouw kwaliteit van leven en werken; jij krijgt een betere relatie met jezelf en de wereld om je heen. 

 

 

Benieuwd wat MentalUpdate voor jou kan betekenen? Maak dan vrijblijvend een afspraak en kies zélf datum en tijd.