Om uw veiligheid te waarborgen m.b.t. het corona virus, wordt in de praktijk van Mental Update gewerkt met inachtname van het RIVM-protocol. Ook kan gebruik gemaakt worden van Skype of FaceTime.

Herman ter Waarbeek voert sinds 1980 praktijk in Amersfoort, ruim 20 jaar onder de naam Mental Update. Hij heeft zich ontwikkeld tot een therapeut en coach die jou snel en duidelijk inzicht kan geven in wat je innerlijke conflicten zijn en hoe die opgelost kunnen worden.


Met zijn ruime ervaring en brede arsenaal aan methodieken werkt hij zowel met mensen die uitsluitend inzicht zoeken om verder te komen met zichzelf als ook met hen die een oplossing zoeken voor in het verleden opgelopen innerlijke beschadigingen. In beide gevallen kan gebruik gemaakt worden van authentieke onderbewust gestuurde signalen.

 

Zij geven veel informatie over wat zich in jou als cliënt afspeelt en zijn tevens aanwijzingen via welke weg je tot groei of herstel kunt komen.

 

Welke namen ook gegeven zouden kunnen worden aan de door Herman ter Waarbeek toegepaste werkvormen en methodieken: personal coach, mental coach, therapie, gesprekstherapie, gestalttherapie, video-gestalttherapie, Goodfield-therapie, lichaamsgerichtetherapie, hypnotherapie, regressietherapie, bio-energetica, traumaverwerkende therapie of psychotherapie...

 

Zijn heel eigen op jouw functioneren gerichte persoonlijkheid-ontwikkeling, bevat al deze elementen die jou in staat stellen een ontdekkingsreis, een grensverleggend avontuur te ondergaan dat een positieve invloed heeft op jouw kwaliteit van leven en werken; jij krijgt een betere relatie met jezelf en de wereld om je heen.